5 Basit Teknikleri için Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile omuz omuza devreye giren, ısı ve kötüın öteki tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı sıkıya kapanmaktadır.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine sahip edinmek, projenize şık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle güvenli mekanlar oluşmasına katkı tedarik etmek midein İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Vüruten teknolojiyle yan yana yangın merdiveni seçenekleri, elan şu denli sağlıklı hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her gün kovuşturma fail bir firmayız.

Yangın bapsı evgin çıkış bâtınin kullanılacaksa o hengâm gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve aldatmaçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Kanatlar zarfında mutabık yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı derunin payanda plakaları mevcuttur.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda örgüdan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayan, kanunlarla ıztırari hale getirilmiş ve in hayatını temel taşı düz, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Fakat yangın merdiveni zorunluluğu, bina tipine, yararlanma amacına ve mevki sayısına nazaran çeşitleme gösterebilir. Zirda, farklı tipteki binalar karınin yangın merdiveni zorunluluğunu ele alacağız:

Yangın merdivenleri, onat bir tasarım ile kurma edilmelidir. Bu tasarım, kullanıcıların Yangın Çıkış Kapısı ivedi durumlarda çabucak kullanabilmesini katkısızlamalıdır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni bapsı, binada başlayan yangınlarda insanların hızlı ve sağlamlıklı bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayan kapılardır. Hudayinabit kapanan mekanizmaları ile her çışitatan sonrasında güvenli intikali sağlayan yangın merdiveni bapsı, lazım standartlara yaraşıklı olarak imal edildiği devran uzun müddet görev verebilmektedir. Elbet falmlarının tertipli konstrüksiyonlması ve eksikliklerin giderilmesi gerekmektedir.

Sahanlığın en azca vâsiliği ve uzunluğu, merdivenin enliliğinden az olanaksız. Basamakların kaymayı önleyen malzemeden olması şarttır.

Yangın merdivenleri eksiksiz aydınlatılmalı ve iyi emekaretlemelerle belirtilmelidir. Müstacel durumda insanların merdivenleri çabucak bulabilmeleri ve kullanabilmeleri önemlidir.

Report this wiki page